/ 9:00 / 125 euro

AllAboutUs zapt naar Manifestatie Buurtalliantie Den Haag

Zonder AllAboutUs FilmFactory is een community art event natuurlijk niet compleet en dus hebben ook wij een plekje op het 'marktplein'. In onze zap-room, een klein, veilig, kamertje op de Manifestatie Buurtalliantie, kun je ‘een eind weg zappen’ door een futuristsche Tv-wereld, waar op elk kanaal iets echts te zien is en de held van het alledaagse een podium geniet,  ontroerende jongeren documentaries waarin (video)kunst en cultuur een bindmiddel blijken in de wijk!

Meer dan ooit tevoren vragen overheden ons met minder geld meer maatschappelijk effect te genereren. In deze tijd van pilitieke accantverschijvingen en ingrijpende bezuinigingen is het van groot belang de kracht en resultaten van ons werk in buurten te delen en saen de schouders er onder te zetten.

Op donderdag 10 februari 2011 komen meer dan 1000 denkers en doeners die werkzaam zijn voor maat schappelijke ondernemingen in buurten, wijken, steden en dorpen van ons land bijeen in de Fokker Terminal in Den Haag. Een dag om niet te missen, vol inspiratie, onverwachte ontmoetingen en verrassende praktijken. Er zijn tientallen buurtexcursies en een marktplein vol inspirerende projecten met bevlogen professionals, bestuurders en buurtbewoners die ze tot stand hebben gebracht. Naast ontmoeting is er verdieping – wat werkt, wat werkt niet- in de vorm van lezingen, debatten, masterclasses en workshops.

Bestel je kaarten en bekijk het programma op: http://www.manifestatie.buurtalliantie.nl